Hirdetés

Mortal Kombat: Generations - jövőre jön a websorozat, készül a film

|

A Mortal Kombat: Generations webszéria rendezője elárult néhány fontos részletet arról, hogy mikor láthatunk többet is alkotásából, valamint a filmről is nyilatkozott. Mortal Kombat X rajongók előnyben!

Hirdetés

Még év elején került bejelentésre a Mortal Kombat: Generations névre hallgató, élőszereplős websorozat, de azóta nem igazán adott életjelet magáról a projekt. Ezt a rajongók is nehezményezték, ezért a rendezőt, Garrett Warrent faggatták Twitteren a részletekről, aki válaszolt is a kérdésekre.

Warren elárulta, hogy a Mortal Kombat: Generations köszöni szépen, jól van, sőt olyannyira él és virul, hogy 2016 elején meg is mutatják nekünk az első trailert, majd valamikor később az év folyamán maga a webszéria is befut.

 

A Generations esetében számos karakter visszatér majd az előző sorozatból, a Mortal Kombat: Legacy felhozatalából, így Johnny Cage (Casper Van Dien), Shang Tsung (Cary-Hiroyuki Tagawa) és Cassie Cage (Morgan Sticke) biztosan benne lesznek, azonban az új websorozat nagy hangsúlyt fektet majd azokra a vadonatúj harcosokra is, akik a Mortal Kombat X-ben mutatkoztak be. A pletykák szerint Erron Blacket például Ray Park keltheti életre, Jacqui Briggs is felbukkanhat, valamint az Arrow sztárja, Caity Lotz elkotyogta korábban, hogy lesz egy szerepe, ami a spekulációk szerint Sonya Blade lehet, de hivatalosan még semmit sem erősítettek meg ebből.

 

A felhasználók rákérdeztek arra is Warrennél, hogy mi a helyzet a régóta beszélt Mortal Kombat filmmel, amelyre azt a megnyugtató, ám konkrétumok nélküli választ kapták, hogy a mozi jó kezekben van és el fog készülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)