Hirdetés

Hamarosan számíthatunk egy Mortal Kombat animációs filmre

|

A játékok fejlesztői már vethettek egy pillantást a Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge névre keresztelt filmre és szerintük kellően brutális lesz.

Hirdetés

Nincs egy éve, hogy megjelent a Mortal Kombat 11, de a széria rajongói hamarosan egy újabb történetet ismerhetnek meg. Ezúttal nem egy játékról van szó, hanem egy animációs filmről, ami a Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge címből ítélve a Shirai Ryu klán ikonikus nindzsájának bosszúhadjáratáról szól majd. 

Hirdetés

Ameddig a Mortal Kombat mozifilmre várunk több lehetőségünk is van: vagy pörgetjük a Mortal Kombat 11-et - amihez a Kombat Pack keretein belül még mindig érkeznek új karakterek -, vagy lecsapunk az új animációs filmre, amit a játékok kreatív vezetője, Ed Boon nemrég jelentett be a Twitteren:

Boon szerint egy ideje már ültek ezen az újságon és most látták elérkezettnek az időt bejelenteni a projektet. Akik amiatt aggódnak, hogy egy animációs film majd sokkal konszolidáltabb lesz, mint a játékok, azok megnyugodhatnak; a bejelentésben direkt kiemelték, hogy egy brutális alkotásról van szó, márpedig, ha a játékokért felelős csapat is ezt gondolja, akkor abban tényleg lehet valami.

A legjobb hír az, hogy a Scorpion's Revenge Boon ígérete szerint már 2020 első felében megjelenik, tehát mindössze hónapokat kell rá várnunk, és az első előzetesek nagy valószínűséggel hamarosan érkeznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)