Hirdetés

Onnan jött a Mortal Kombat film karaktereinek leleplezése, ahonnan egyáltalán nem vártuk

|

Steven Marshall politikus stúdiólátogatása alatt készült képeit elemezték a rajongók.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Mortal Kombat mozifilm írója, Greg Russo árulta el, hogy a Mortal Kombat 3-ból megismert karakterek is szerepelni fognak a filmben. Azóta viszont további neveket kapcsoltak a rajongók a projekthez, méghozzá egy egészen furcsa forrás alapján.

Hirdetés

A film forgatásai októberben Ausztráliában zajlottak, és egy helyi politikus, Steven Marshall is kilátogatott a helyszínre. Marshall aztán Twitteren több képet is megosztott az eseményről, és ugyan első pillantásra semmi érdekeset nem látni ezeken, viszont az egyik fotó hátterében koncepciós rajzokat fedeztek fel a szemfüles rajongók.

A kép bal oldalán, a háttérben Reptile, Reiko, Goro és Kabal ábrája szerepel, és eddig egyik karaktert sem jelentették be hivatalosan a film szereplőiként. Mindegyikük jelentős szereplő a Mortal Kombat világában, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha az új filmben is szerepet kapnának. A készítők egyelőre nem nyilatkoztak ezekről a karakterekről, remélhetőleg hamarosan többet is megtudhatunk a szereplőgárdáról.

A Mortal Kombat a tervek szerint 2021. március 5-én debütál a mozikban. Ti melyik karaktereket látnátok benne szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)