Hirdetés

Érkeznek a hivatalos Mortal Kombat sörök

|

Licenszelt Mortal Kombat X söröket kezd el gyártani egy amerikai sörfőzde. Mutatjuk a teljes kínálatot!

Hirdetés

Ha összejönnek a haverok letolni pár Mortal Kombat meccset, akkor biztosan elég hamar elő fog kerülni a sör és a pizza is. A közeljövőben pedig már igazi Mortal Kombat sörökkel is csillapíthatjuk a szomjunkat egy durvább küzdelem után.

A Washington állambeli Poulsbo városában található egy híres sörfőzde, a Sound Brewery. Ezután valószínűleg még ismertebb lesz a gamerek körében a malátából készült ital eme szülőhelye, hiszen hamarosan Mortal Kombat X tematikájú sörök is legördülnek a gyártósorról.

A három legismertebb Mortal Kombat karakter eszenciáját kísérelték meg 6 és fél decis palackba zárni a sörfőző mesterek, így jöhetett létre a Sub-Zero, a Raiden és a Scorpion sör. Íme a pontos kínálat és a hozzájuk tartozó leírás:

Sub-Zero Imperial IPA: Kellemesen hűsít egy forró napon ez az Imperial India Pale Ale. A maláta és a komló a te szádban harcol majd, hogy megszerezze a fennhatóságot. Ihatod jéghidegen, ha a komló ízére vágysz, vagy melegebben, ha több malátát szeretnél kiérezni.

Raiden Imperial Saison: Ez az Imperial Saison robbanni fog, mikor a komló és a szén-dioxid eléri a nyelvedet. A poharadból pedig földes, gyógynövény illatok szöknek majd ki. 

Scorpion Imperial Stout: A minőségi Imperial Stout esetében a tűz és a jég egyszerre záródott az üvegbe. A tüzes délnyugati chili és a hűsítő madagaszkári vanília tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ők teremtik meg a sör egzotikus ízvilágát. 

Ezek azért jóval meggyőzőbbnek tűnnek mint a Fallout sör, ami lényegében egy átcímkézett Carlsberg volt. Bár hazánkban valószínűleg csak álom marad, hogy kortyoljuk egyet a fenti nedűkből, ha esetleg egy amerikai rokontól tudtok szerezni, akkor mindenképpen csapjatok le rá. És hozzatok egy üveggel nekem is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)