Hirdetés

Most a valóságban forgatták újra a GTA 6 trailerét, és durva a végeredmény

|

Egy youtuber elment Miamiba, hogy összehozza a Rockstar előzetesének élőszereplős verzióját.

Hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire várják a játékosok a GTA 6 megjelenését, mint hogy a Rockstar új nagyágyújának első trailere a hír írásának pillanatában már 185 millió megtekintéssel büszkélkedhet. Egyetlen egy játékelőzetes maradt, amit ennél is többször játszottak le, a Subway Surfersé (361 millió), viszont a premier napjáig még simán összejöhet trónfosztás.

Azóta számos elemzés készült a kedvcsinálóból (mi is összeszedtünk mindent, amit megtudtunk belőle), és a rajongók egymással versengtek a látottak újraalkotásáért: volt, aki LEGO-ból építette fel a látottakat, és olyan is, aki egyes jeleneteket összevetett a való élettel

Hirdetés

Az utóbbihoz hasonlót hozott össze egy youtuber, bizonyos Andrew Levitt, de tényleg mindent beleadott: a tartalomgyártó ugyanis elutazott Miamiba, és saját felvételeket készített, majd azokat, valamint a Primecutpro és más csatornák anyagait felhasználva a csapatával megalkották a GTA 6 bejelentő trailerének élőszereplős változatát. Lenyűgöző lett:

Levitt megosztott egy másik videót is, amelyben a kulisszák mögé enged betekintést: ebben láthatjuk hogyan alkotta újra ő és a csapata a GTA 6 előzetest, és milyen messzire mentek a felvételekért:

A Grand Theft Auto 6 a jelenlegi információk szerint valamikor 2025-ben jelenhet meg, első körben PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, de az utóbbi hetekben hol azt pletykálták, hogy csúszik a megjelenés, hol azt, hogy mégsem, és a Rockstar tartja az eredetileg tervezett időszakot. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)