Hirdetés

Most már biztos: átverték Logan Pault a 3,5 millió dollárnyi Pokémon kártyával

|

Nem kellett szakértő ahhoz, hogy kiderüljön, csúnyán rászedték.

Hirdetés

Még január elején számoltunk be arról, hogy a 23,2 millió feliratkozóval rendelkező Logan Paul által 3,5 millió dollárért, avagy 1,1 milliárd forintért vásárolt, az eladó állítása szerint első kiadású Pokémon kártyákat tartalmazó doboz feltehetően nem azt rejti, amiért a videós fizetett. A most kiadott videójából kiderült az igazság.

A gyűjtővel, akitől a csomagot vette, valamint egy sportkártyák hitelesítésével foglalkozó illetővel kinyitották a dobozt, és ugyan tényleg pokémonos dobozokat találtak, mélyebbre ásva kiderült, hogy a csomagok nem zsebszörnyeket tartalmaznak.

Hirdetés

Valójában G.I. Joe kártyák lapultak bennük, amik messze nem érnek 3,5 milliót. Az eseményről videó is készült.

Akitől vette, 2,7 milliót fizetett egy másik gyűjtőnek, de már neki is gyanús volt az egész. A csomag egyébként azért ért volna ennyit, mert azt állították róla, hogy ez a világ egyetlen, teljesen bontatlan, első kiadású Pokémon kártyákat tartalmazó doboza.

Mivel megegyeztek abban, hogy mindegyiküket átverték, a helyszínen lévőknek nem lett bántódása. Logan nyilván csalódott volt, de eleve magángéppel érkezett, és nem kell félteni attól, hogy nagyon megtörné 3,5 millió dollár hiánya.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)