Hirdetés

Most te is köthetsz magadnak Alan Wake 2 karácsonyi pulcsit

|

Na ez pontosan AZ, amiért örömmel megtanul kötni az ember.

Hirdetés

Az Alan Wake 2 sok szempontból csodálatos játék lett, ezt ezen a ponton tagadni és ismételgetni is felesleges. Ami igazán meglepő, hogy sokan nagyon megkedvelték Saga Anderson karakterét, aminek hatására a Remedy ki is adott egy cosplay útmutatót a nyomozó szereléséhez.

A fejlesztők azonban nem álltak meg itt. Ha ugyanis az ünnepi lakománál is Sagát akarnánk alakítani, akkor ahhoz is kaptunk segítséget: íme, az Alan Wake 2 kötésminta. Nem hittük volna, hogy ezt így egy mondatban valaha is le fogjuk írni, de most sikerült, és még örülünk is neki. És ha valakinek az a hobbija otthon, hogy csodálatosan csúnya karácsonyi pulcsikat kötöget, akkor ezt imádni fogja.

Hirdetés

A linkre kattintva megnyíló PDF fájlban nagyon részletes oktatóanyag van a pulóver mintájának lemásolásához. Már csak az anyagot kell beszerezni és indulhat is a meló, aminek eredményét akár ajándékba is adhatjuk egy játékrajongó szerettünknek.

A Remedy egyébként nagyon szereti az ünnepekre hangolni a rajongóit. Még 2015-ben a Quantum Breaket (és részben így az Alan Wake 2-t) vezették fel egy karácsonyi köszöntéssel, ami egyszerre volt nagyon fura, és magával ragadó.

Nektek mennyire jön be a Remedy világának hangulata?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)