Hirdetés

MrBeast kapta a Twitter legnagyobb adakozójának járó díjat

|

Bill Pulte vállalkozó minden évben kiválaszt valakit, akit egy díjjal és 10 ezer, szabadon eladományozható dollárral támogat. Idén MrBeast érdemelte ki az elismerést.

Hirdetés

Általában többet hallunk a streamerek botrányairól, mint a jótetteikről, pedig sokan adakoznak az általuk keresett, felfoghatatlan mennyiségű pénzből, mások pedig jótékonysági streamek keretében gyűjtenek sikerrel. MrBeastről mindenki tudja, hogy lelkesen osztogatja vagyonát és segíti embertársait, úgyhogy ha valakinél, nála tényleg jó helyen van a Twitter Philanthropist of the Year 2020 díj.

Bill Pulte maga is lelkes adakozó, igyekszik segíteni azokat, akiknek szüksége van ételre, pénzre, vagy lakhatási támogatásra - néha Twitterezőknek is osztogat pár száz dollárt. Ő áll a kezdeményezés mögött, melynek keretében kijelöl valakit, aki az általa választott módon eladományozhat 10 ezer dollárt.

Hirdetés

MrBeast egy streamben azt is elmondta, hogy neki 12 kocsinál és 12 háznál sokkal több örömet okoz, hogy segíthet másoknak.

Pulte hasonlóképp vélekedik mások megsegítéséről, és nem állítja meg ebben a bizonytalanság:

"Ha az emberek 90 százalékának segítek, a maradék 10 százalék pedig átver, még akkor is ott van az a 90 százalék, aki máshogy nem jutott volna segítséghez. [...] Nem tudhatjuk, hova megy a segélyszervezetekhez kerülő pénz, de ha valaki olyannak adom, aki azt állítja Twitteren, hogy rákkal küzd, jó esély van rá, hogy igazat mond. És ők azok, akik igazán szenvednek. Nincs munkájuk, nem tudják fizetni a számlájukat, jelzálog kerül a házukra."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)