Hirdetés

Nagyon mókás, ahogy a valóságban megidézik a Resident Evil 2-t

|

Nagyot ment egy TikTok felhasználó videója, aki Leon S. Kennedy-t másolta le.

Hirdetés

Általában hatalmas siker övezi, ha valaki egy-egy ismertebb videojátékot próbál meg leutánozni a valóságban és az eredményt feltölti a közösségi médiába. Nemrég a Real Betis focicsapat a GTA stílusában jelentette be az új igazolását, egy csapat pedig összehozta az Assassin's Creed ikonikus ugrását, de ezeken kívül is számos példát lehetne még találni, és a lista most újabb névvel bővült. 

Hirdetés

Egy tiktoker, lake_skywalker pár hónapja egy olyan rövid videóval robbant be, amiben az eredeti Resident Evil 2-t, azon belül is az egyik főhős, Leon S. Kennedy mai szemmel megmosolyogtatóan darabos mozdulatait parodizálta ki a karakternek beöltözve, élőszereplős formában. Most ezt az ötletét gondolta tovább egy hosszabb felvétel erejéig "Resident Evil Re-Remake Part 2" címmel, amelyet a Redditen osztott meg. Ebben a két percben minden megvan, amivel a Capcom túlélőhorrorjának ismerői találkozhattak már: glitchelő Leon, furcsa irányítás, szívós zombik és inventory-rendezés. Ha ez nem hozza meg a kedvet egy újrajátszáshoz, akkor semmi. 

Ti milyen videojátékot látnátok még szívesen ilyen élőszereplős formában? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)