Hirdetés

Nagyon mókásnak ígérkezik a Cuphead sorozat

|

A Netflix egy rövid videóban nyújtott bepillantást a készülő széria kulisszái mögé.

Hirdetés

A 2017-es év egyik legkiemelkedőbb videojátéka a Cuphead volt, amely egyedi stílusával hatásosan idézte meg a klasszikus rajzfilmek hangulatát. Tavaly óta tudjuk már, hogy a Netflix műhelyében készül egy animációs sorozat a Studio MDHR játéka alapján, és egy friss videónak hála most jött is egy kis ízelítő belőle.

Hirdetés

A Twitteren közzétett anyag nem túlzottan hosszú, viszont legalább megleshetjük végre a készülő The Cuphead Show! sorozatot, illetve még a kulisszák mögé is bepillanthatunk. A videóban megismerhetjük a projekten dolgozók egy részét, sőt még a két főszereplő, Cuphead és Mugman szinkronhangjai is beköszönnek.

Sajnos azt továbbra sem tudjuk, mikor debütálhat a streaming szolgáltató kínálatában a The Cuphead Show!, de remélhetőleg már nincs túlságosan messze a premier. Ti várjátok már a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)