Hirdetés

Napi büntetés: a legrangosabb focis gála helyett Call of Duty-t streamelt Neymar

|

A világ egyik legjobb focistájának nem volt kedve elmenni, inkább Twitchen nyomta a haverokkal otthonról.

Hirdetés

"Kisfiam, hagyd abba a hülye videojátékozást, menj ki inkább focizni!" - én is mennyiszer hallottam ezt gyerekként. Pedig ha tudnák, hogy a focisták egy jelentős része is mekkora gamer!

Hirdetés

Még a világbajnokság alatt számoltunk be arról, hogy az angol válogatott Fortnite-tal vezeti le a meccsek alatt felgyülemlett feszültséget, most pedig egy másik érdekességről adhatunk hírt. December 3-án rendezték az év legrangosabb labdarúgó gáláját, a Ballon d'Ors (magyarul: Aranylabda) díjátadót, amire a PSG támadójának valószínűleg nem lett volna nehéz eljutnia, révén Párizsban tartják a rendezvényt. Neymart (aki egyébként idén az első 10-ben sem volt benne) azonban annyira hidegen hagyta a dolog, hogy még csak a közvetítést sem nézte, helyette inkább streamelt a haverokkal.

Most már azt is tudjuk, hogy a világ legdrágább játékosa két edzés között a PC-je előtt ül. Ha kiég a fociból, e-sportolóként még szerencsét próbálhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)