Hirdetés

Napi büntetés: attól még, hogy odateszed, hogy „a Minecraftban”, a halálos fenyegetés nem lesz kevésbé súlyos

|

"Egy 4chanes troll kijött a szobájából" - jegyezte meg a seriff, aki letartóztatta az őt fenyegető, 38 éves férfit.

Hirdetés

Mióta a fegyveres mészárlások elkövetői aktívan használják a közösségi média különböző felületeit vagy szándékuk kinyilatkoztatására, vagy extrém esetekben tetteik közvetítésére, a rendőrség is aktívabban figyeli az oldalakat és fórumokat, nem találják különösebben viccesnek, ha valaki egy posztban gyilkossággal fenyegetőzik.

A napokban a New Jersey-i South Brunswickben letartóztattak egy Richard Golden nevű 38 éves férfit, aki a 4chan fórumon adott tippeket Volusia megye seriffje, Mike Chitwood megölése kapcsán, aki nemrégiben a szélsőjobb célpontjává vált, miután támogatását fejezte ki egy helyi zsidó közösség irányába, és kiállt a környék nácijaival szemben.

Hirdetés

"Csak fejbe kell lőni Chitwoodot, és máris nem lesz probléma. Mást kell találniuk, aki a probléma lehet. Viszont Chitwood fejbelövése azonnal megoldja a közvetlen problémát. Csak fejbe kell lőni Chitwoodot és meggyilkolni. 

A Minecraftban."

- írta sajátos humorral a névtelenül posztoló Golden. Nem kellett sok, hogy a rendőrség elfogja őt az édesanyja házában, és halálos fenyegetés miatt kelljen bíróság elé állnia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)