Hirdetés

Napi büntetés: attól még, hogy odateszed, hogy „a Minecraftban”, a halálos fenyegetés nem lesz kevésbé súlyos

|

"Egy 4chanes troll kijött a szobájából" - jegyezte meg a seriff, aki letartóztatta az őt fenyegető, 38 éves férfit.

Hirdetés

Mióta a fegyveres mészárlások elkövetői aktívan használják a közösségi média különböző felületeit vagy szándékuk kinyilatkoztatására, vagy extrém esetekben tetteik közvetítésére, a rendőrség is aktívabban figyeli az oldalakat és fórumokat, nem találják különösebben viccesnek, ha valaki egy posztban gyilkossággal fenyegetőzik.

A napokban a New Jersey-i South Brunswickben letartóztattak egy Richard Golden nevű 38 éves férfit, aki a 4chan fórumon adott tippeket Volusia megye seriffje, Mike Chitwood megölése kapcsán, aki nemrégiben a szélsőjobb célpontjává vált, miután támogatását fejezte ki egy helyi zsidó közösség irányába, és kiállt a környék nácijaival szemben.

Hirdetés

"Csak fejbe kell lőni Chitwoodot, és máris nem lesz probléma. Mást kell találniuk, aki a probléma lehet. Viszont Chitwood fejbelövése azonnal megoldja a közvetlen problémát. Csak fejbe kell lőni Chitwoodot és meggyilkolni. 

A Minecraftban."

- írta sajátos humorral a névtelenül posztoló Golden. Nem kellett sok, hogy a rendőrség elfogja őt az édesanyja házában, és halálos fenyegetés miatt kelljen bíróság elé állnia.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)