Hirdetés

Napi büntetés: Belle Delphine most a gamer óvszerrel tarol

|

Természetesen szinte azonnal elfogyott az összes óvszer, amit Belle Delphine eladásra kínált. Nyugi, nem voltak tele fürdővízzel.

Hirdetés

Még mindig nehéz megfogalmazni, pontosan miben utazik Belle Delphine, de akármit is csinál, láthatóan nagy iránta az érdeklődés, mi meg bulvárosodunk annyira, hogy erről nektek (akiket egyébként szintén érdekel a hölgy "munkássága") beszámoljunk. Ha kiittátok az összes fürdővizet, és sikerrel kigyógyultatok a traumából, amit a leány videoklipje okozott, üljetek körbe, mesélünk egy újabb történetet.

Hirdetés

Július 14-én, egy rövid, pillanatok alatt ezrek által megtekintett videóban jelezte Delphine, hogy elérhető a Gamergirl óvszer, ami tényleg semmi extrát nem nyújt azon túl, hogy egyedi a csomagolása, és 10 dollárba kerül. Néhány óra elteltével az összes elfogyott, pedig még a kisasszony is megjegyezte, hogy 

"ha ezt a videót nézed, amúgy sem lesz rájuk szükséged soha."

Tényleg érezhető, hogy viszonylag szűk lehet az óvszerhasználók és a fürdővizét megvásárló incelek halmazainak metszete, de ezen a ponton már semmit nem értünk igazából. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)