Hirdetés

Napi büntetés: beszaladt egy tévés vetélkedő színpadára egy srác, hogy megkérdezze, hol van már a GTA VI

|

Az egyik műsorvezetőtől várt volna válaszokat, de ő nyilván semmit nem tudott hozzáfűzni... csak hogy a GTA V-öt sem fejezte még be.

Hirdetés

Nyolc év telt el azóta, hogy megjelent a Grand Theft Auto V első, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra kiadott változata, nagyjából két és fél hónap múlva pedig jön a PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolok által kínált lehetőségeket kihasználó újabb verzió. A Rockstar idén várhatóan nem jelenti be a GTA VI-ot, és mivel a legtöbb pletyka szerint 2023-nál előbb nem fog megjelenni, nem számíthatunk arra, hogy a közeljövőben bármi újat megtudunk a projektről. 

Persze nagyon szeretnénk, ha kiderülne legalább az, hogy milyen helyszínre látogathatunk majd el.

Hirdetés

A játékosok kezdenek egyre türelmetlenebbé válni: egyikük most a német Schlag den Star forgatásán szaladt be a színpadra, hogy megérdeklődje a műsorvezetőtől, hol van már a Grand Theft Auto VI, illetve felszólítsa, hogy kérdezze meg ezt a kamerába nézve. Alexander "Elton" Duszat csak annyit tudott hozzátenni, hogy fogalma sincs, nem rajta múlik, majd jön egyszer, és még nem végzett a GTA V-tel sem. Közben a mellette álló hölgy próbálta feldolgozni az ijedtséget. 

Néhány másodperc múlva persze megérkezett egy biztonsági, aki udvariasan kikísérte a Taser néven bemutatkozó fiatalembert. Ezt követően Elton megkérdezte, hogy vajon a Take-Two fizetett embere volt-e. Meglepő, mennyire képben van. 

Az egyébként biztos, hogy a GTA VI-nál előbb jön majd a remaster trilógia, de van, aki úgy hallotta forrásaitól, hogy idén ősszel érkezik, mások pedig jövő tavaszi megjelenésről beszélnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)