Hirdetés

Napi büntetés: démonhúsos turmixot kínálgat a Blizzard

|

Gusztustalan finomsággal ünneplik a legendás hack and slash legújabb része, a Diablo IV közelgő megjelenését.

Hirdetés

A gamerek szinte egy emberként várják, hogy végre-valahára megjelenjen a Diablo IV, amelynek a bétáját a kollégák már csapágyasra járatták a szerkesztőségben. Elképesztő kampánygépezet indult be a játék népszerűsítésére, Billie Eilish zenéjére pózoló Liilith-tel, illetve a Twitchre tervezett, idejekorán kiszivárgott lóvásárral.

A Diablo IV kampányvonatára minél több cég igyekszik felpattanni, az amerikai KFC például egyenesen bétakódokat osztogat mindenkinek, aki vásárol egy Double Down nevű szendvicset, amiben a két zsömlét két jókora szelet panírozott csirkehús adja.

Hirdetés

A Blizzard kreatívjai azonban úgy tűnik, elég éhesek lehettek az ötletelés során, ennek lett az eredménye az alább is látható...ööö...ínyencség(?), amelyet a Diablo IV bétáját pörgető játékosok által lemészárolt démonhordák ihlettek.

Fincsi, mi? (Fotó: Blizzard Entertainment)
Fincsi, mi? (Fotó: Blizzard Entertainment)

A démonhús-turmix vagy shake a leírás szerint olyan alapanyagokból készül, mint az elesettek szűretlen vére, vagy finomra darált kecskepaták. Valójában egy masszív cukorbombáról van szó, aminek a tesztelők szerint az ízét leginkább a "vörös" szóval lehet leírni. Ennél részletesebben kifejtve a cuccnak nagyjából olyan íze van, mint egy kandírozott alma héjának.

A hivatalos nevén Diablo 4 Demon Meat Shake különlegessége, hogy valóban olyan a textúrája, mintha disznósajtot rágcsálnánk, ami különösen akkor válik érdekessé, ha valaki szívószálon keresztül próbálja felszippantani a különleges édességet.

A gasztronómiai szempontból érzékenyebb olvasók számára két jó hírünk is van: ezt a rettenetet is csak az Egyesült Államokban lehet majd megkóstolni és ott is csak körülbelül 1000 ember részesedhet a különleges élményből, New York, Chicago és Los Angeles térségében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)