Hirdetés

Napi büntetés: ez az arany PlayStation 5 kiégeti a szemed

|

Bár a PlayStation 5 eleve ritka dolog manapság, egy orosz ékszerkészítő aranyba borítva, kígyóbőrrel bevont kontrollerekkel hergeli a nagyon gazdagokat, hogy birtokolni akarjanak.

Hirdetés

Nagyjából minden felsőkategóriás kütyüből készül limitált mennyiségben "szuper exkluzív" kiadás, ami nevetségesen drága, haszontalan, és olyan csicsás, hogy a vitrin is kiutálná. A meglehetősen beszédes, Caviar nevű cég most egy különleges PlayStation 5-tel készül a felső tízezer kegyeibe férkőzni.

Az ékszergyártó 8 rétegnyi, 18 karátos arannyal fogja beborítani a Sony új csodakonzolját, ami a folyamatot követően akár súlyzónak is használható lesz a maga 20 kilójával. Szinte látjuk magunk előtt az egyszeri, "tovarisi konyec" tarkós üzletembert ezzel gyúrni a villa privát konditermében, de itt ne álljon meg a sztori...

Hirdetés

A Golden Rock nevet kapott gép bejelentéséhez a következő közleményt tűzte az orosz ékszeróriás:

"A leggyorsabb, legerősebb, és legfejlettebb PlayStation határozottan az egyik legjobban fogyó konzol. A Caviar nem hagyhatta ki a lehetőségét annak, hogy elkészítsék a gép luxus kategóriás, nehezen gyártható arany verzióját."

Az oldallapoknak különleges textúrát is adnak, ráadásul a kontrollerek közepébe is kerül arany. Aki attól tartana, hogy a kontrollerek nem lennének elég "luxus kategóriásak" azok megnyugodhatnak: bevonják őket kígyóbőrrel is.

A Golden Rock ára egyelőre nem ismert, de az igen, hogy összesen egy darab fog elkészülni belőle. Igen, egy. Ennyire limitált cuccról beszélünk, de hát ha egyszer már rongyráz az ember, akkor csinálja illően. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)