Hirdetés

Napi büntetés: fájóan csodás a Detroit: Become Human és a Csupasz pisztoly találkozása

|

Egy Youtuber elképzelte, milyen lenne a Nagyon különleges ügyosztály Leslie Nielsenje a Detroit: Become Humanben.

Hirdetés

A Detroit: Become Human interaktív drámája sok társadalmi, erkölcsi, morális kérdést feszeget, feledhetetlen történetvezetéssel és dramaturgiával nyújtva egyedi és meglehetősen nehéz élményt a nézőnek/játékosnak. Ennek talán szöges ellentétje a Nagyon különleges ügyosztály sorozatból kifejlődött Csupasz pisztoly, ami Leslie Nielsennel a fedélzeten generációk humorát határozta meg.

Még szerencse, hogy mindkét világban jelen van az igazságszolgáltatás, így meg is van a kapcsolat, hogy összekeveredjen a két történet, és persze az internet korában ami összekeveredhet, az össze is fog, legyen az bármilyen groteszt elegy.

Hirdetés

Az eli_handle_b névre hallgató Youtube videós fogta a Nagyon különleges ügyosztály néhány jelenetét, hozzácsapta a sorozat által inspirált Csupasz pisztoly filmek legjobb pillanatait, és mind ráöntötte a Detroit: Become Humanre. Az így született mutánsban a játék eredetileg igencsak drámai túszejtős jelenete is egészen másképp fest.

Ahhoz, hogy igazán tudd értékelni ezt a fantasztikus két percet, elengedhetetlen mind a sorozat és filmek, mind pedig a játék ismerete, ha azonban ezek megvannak, többszöri újranézés után is viccesek az összekevert jelenetek.

Ha tetszik az ilyen jellegű humor, érdemes ránézni a Youtuber csatornájára, nemrég ugyanis készített például egy Austin Powers a Mass Effectben videót is, az hasonlóan ehhez, egy igazi aranybánya.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)