Hirdetés

Napi büntetés: fejjel lefelé reklámozta a Sony a PlayStation 5-öt

|

Úgy tűnik, még a Sonynak is meggyűlik a baja azzal, hogyan is kellene fektetve tárolni az új generációs konzolt. Ráadásul nem először történt ilyesmi.

Hirdetés

Ebben a generációban mind a Microsoft, mind a Sony szakított a hagyományos, videómagnó típusú formatervezéssel, és úgy alkották meg konzoljaikat, hogy azokat elsődlegesen állítva tároljuk. Ennek következtében az Xbox Series X fekete monolitja úgy fest, akár egy minihűtő (az ebben rejlő marketingpotenciált ügyesen ki is aknázzák a zöldek), és az Xbox Series S-re is rá lehet fogni a táskarádiótól a hangfalon át a mobil hősugárzóig sok mindent.

A PlayStation 5 picivel merészebb és futurisztikusabb hatást keltő dizájnja pedig azt eredményezte, hogy a gép függőleges helyzetben igencsak kilóg a sorból, már csak a mérete okán is.

Hirdetés

Igen ám, de olykor a körülmények (értem ezalatt például a nappali ékkövének számító tévét tartó állvány kialakítását) nem teszik lehetővé, hogy teljes magasságában kihúzza magát a PS5, vagyis fektetni kell a konzolt. Erre a célra szolgál egy rácsavarozható talapzat, ám a jelek szerint az, aki berendezte a Sony legújabb, villámgyorsan eltávolított reklámjának "játékszobáját" nem ismerte fel, hogy a lemezes kivitelű, emiatt aszimmetrikus verziónak melyik oldala a háta, és melyik a hasa, így aztán sikerült fordítva elhelyezni a díszletben. A villámgyorsan eltávolított reklámspot ominózus pillanatát egy redditező megörökítette az utókor számára.

Forrás: madhouse5625

Mint arra egyébként a bakiról beszámoló Kotaku rámutatott, nem ez a Sony PR/marketing-csapatának első ilyen tévedése. A rajongók szemében (is) egyre ellenszenvesebb Jim Ryan helyett egyre gyakrabban előtérbe tolt Hermen Hulst osztott meg a múltban a Twitteren egy macskás videót, amin szintén a hátára fordítva feküdt a PlayStation 5.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Persze nem történt tragédia, mindenki hibázik, (konzol)pártállástól függetlenül bármelyik oldalról elő lehet rángatni hasonló történeteket. Ahogy meg is tesszük majd legközelebb is, hogy egy jót derüljetek rajta, mielőtt visszatértek kedvenc masinátokhoz játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)