Hirdetés

Napi büntetés: dokumentumfilm a női videojáték-vásárlókról

|

Vannak hosszú és fájdalmas reklámok, de a GameStop legújabb akcióját egy olyan videóval hirdetik, amitől legalább 20 pontot esett az IQ-nk.

Hirdetés

Bár a videojátékos boltok vásárlói elsősorban fiatal srácok, a bevétel jelentős részét hagyják ott anyukák, akik a gyerekkel vagy egyedül érkeznek, hogy megteremtsék a családi szórakozás feltételeit.

Az ismeretlen közeg és a hatalmas választék persze sok embert elriaszthat a vásárlástól, amit csak tovább fokoz, ha az eladó nem megfelelően kezeli a helyzetet. A GameStop legújabb oktatófilmje David Attenborough-i magasságokba emeli az eladó és a vásárló közti kapcsolatot, és egy hivatalos dokumentumfilmen keresztül mutatja be, hogyan is kell kezelni ezt a veszélyeztetett állatfajt.

Mindeközben persze egészen véletlenül többször is szót ejtenek az akkortájt futó "Sharpen the mind, shape the body" akciójukról. A videó minősége nem a legjobb, ami többek közt annak is betudható, hogy már nem egy mai darab, de ha akartok egy jót mosolyogni, mindenképp érdemes megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)