Hirdetés

Napi büntetés: ez történik azzal, aki kicsit túltolja a God of Wart

|

Valószínűleg megtaláltuk az eddigi legjobb God of War paródiát, amelyből már két epizód is elkészült.

Hirdetés

Bár a szerkesztőség nagyja már végigtolta az új God of Wart, a YaBoyRoshi nevezetű YouTube-csatornára feltöltött két mókás videó láttán bizony újra kedvünk támadt elővenni a SIE Santa Monica Studio játékát. A felvételek egy olyan apa kalandjait mutatják be, akinek kicsit az agyára ment a játék, és ennek fia issza meg a levét 

Hirdetés

Az alábbi két paródia tökéletesen ragadja meg Kratos és fia kapcsolatát, illetve azokat a pillanatokat, mikor a főhős lazán odavetett félmondatokkal utasítgatja a kölyköt. Van itt kérem minden a közös kalandozástól egészen a Leviathan fejsze fejlesztéséig. Kratos még egy méhecskével is megharcol, mivel azt hiszi a zümmögés hallatán, hogy sötételfek ólálkodnak a környéken. A videók azonban mégis talán az Atreust alakító srác végtelenül unott képe, és folyamatos felháborodásai miatt annyira zseniálisak. 

Nektek van kedvenc God of War paródiátok? Kommentben nyugodtan jöhetnek azok is! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)