Hirdetés

Napi büntetés: ha téged is idegesít az Alza zöld manója, ebben a játékban elintézheted... és a klónjait is

|

Inkább ezzel a Brutal Doom moddal éld ki minden frusztrációdat, mint a karácsonyi bevásárlás alkalmával.

Hirdetés

Ismét jelentkezett Thorir the ReD, aki néhány évvel ezelőtt a koronavírus-járvány miatti feszültségét felhasználva készített néhány egészen csodálatos Brutal Doom modot: a három felvonásban karanténból szökés, bevásárlás, és Müller Cecília megmentése volt a feladatunk.

Mivel ez most már nem az életünk része, Thorir más témához nyúlt. Állítása szerint egy szeptemberi napon

"elfogott a szorongás, hogy rövidesen nem csak Mariah Carey-t, de az Alzamanót (Alzac) is elkezdik kiolvasztani a pokol tüzénél." 

Hirdetés

Nem is az üzlettel van baja, csak a Csőre Gábor eltorzított hangján nyekergő zöld lénnyel, így hát őt és fajtársait darálhatjuk le a karácsonyi vásárlások során felgyülemlett stressz levezetésének céljával. Az életerőt bejgli szolgáltatja, de AlzaBoxoknál szaloncukrot is vehetünk.

A mod innen letölthető, használatához szükség van a Doom2.wad-ra, ami az eredeti játéknak a része. Indítani a START.bat-tal lehet, további részletek pedig a mellékelt kézikönyvben találhatók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)