Hirdetés

Napi büntetés: itt a játék, amiben influenszerekkel kell vízicsúszdázni

|

Vannak játékok, melyek valamilyen égető piaci rést töltenek be vagy egy teljesen új koncepcióval törik az utat mások előtt - a Slide Stars nem ilyen.

Hirdetés

A videojátékok évről évre elfogadottabbak és népszerűbbek, a popkultúra részeként is értelmezhető művészi és üzleti formáról beszélhetünk. Amire persze hatással van a világ többi jelensége, olyanok is, amelyekről nehéz tenyérbe temetett arc nélkül tudomást venni. A Slide Stars például pontosan olyan rémisztő dolog, mint amilyennek a címe alapján tűnik, nincs mélyebb értelem, morális katarzis:

a "játék" lényege, hogy különböző influenszerekkel és internetes hírességekkel kell vízicsúszdákon alásiklanunk.

Hirdetés

Ehhez 20 ismert YouTube, TikTok és Instagram személyiség közül választhatunk, akikkel mindenféle úszógumi szerű matracot meglovagolva kezdhetünk bele a siklásba. Hogy mi ebben a jó? 

SEMMI.

Annyit azért elmondhatunk, hogy 21. századi kiüresedett emberi lét korrajzának is tekinthető kaland fejlesztői korábban a szintén egy víziparkban játszódó Uphill Rush mobiljátékon dolgoztak, így van tapasztalatuk a témában. A játékmenetről valamelyest képet ad az alábbi videó:

Bár a mi pulzusunk nem igazán emelkedik meg attól, hogy Brent Rivera, Holly H vagy Jeff Seid bőrébe bújva pancsikolhatunk (teljes listát a játék honlapján találtok), az előzetesről is ordít, hogy a fejlesztők azon fiatalokat szerették volna megcélozni vele, akik számára ezek az influenszerek valóban sztárnak számítanak. Akikkel most már akkor le lehet csúszni. Nem morálisan, csak úgy, a vízbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)