Hirdetés

Napi büntetés: itt az Oblivion mod, amivel a való életben rendelhetsz pizzát

|

Ki sem kell lépned a játékból, ha megéheznél és pizzára vágynál.

Hirdetés

Soha nem volt annyira egyszerű ételt rendelni, mint most: sok helyen már a telefont sem kell felemelnünk, hogy elmondjuk, mit szeretnénk, csak megnyitjuk a három nagy ételkiszállító cég alkalmazását, kitaláljuk, mit ennénk és honnan, aztán várunk türelemmel. Ugyanakkor megértjük azokat, akik annyira elmélyülnek a játékokban, hogy kirángatná őket az élményből a telefonnyomkodás: nekik is szól az Oblivion új modja. 

Egy Nickies nevű modder eleinte csak kísérletezésképp csinálta a modot, amivel a Domino's hálózatából lehet pizzát rendelni úgy, hogy egy NPC-vel folytatunk beszélgetést, aztán amikor egy stream nézőinek akarta bebizonyítani, hogy nem trükközött, a dolog tényleg működik, feltöltötte a netre és könnyebbé tette a használatát.

Hirdetés

Az Oblivionban egy Pizza Nickies Black nevű karakternél lehet "a szokásosat" rendelni, ami itt egy 12"-es (30 cm-es) vékonytésztás pizzát, nyolc fokhagymás kenyérkét, és egy üveg citromos teát jelent. A rendelés finomhangolására nincs lehetőség, de aki ismeri a Domino's által használt termékkódokat, a pizza.py fájl átírásával variálhat, amiben egyébként a címet és a fizetési adatokat is meg kell adni a helyes működéshez. Talán mondanunk sem kell, de az egész csak az Egyesült Államokban működik.

2005-ben egyébként a Pizza Hut és a Sony együttműködésének köszönhetően az EverQuest II játékosainak elég volt annyit írni a chatbe, hogy /pizza, és a játékon belül megnyílt a rendelési felület.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)