Hirdetés

Napi büntetés: kecskét ad a gamer PC-k mellé egy bangladesi bolt

|

Az egész világot bejárta a Spark Technology nem mindennapi akciójának híre.

Hirdetés

A hazai számítógépes boltokban nem igazán dívik az ajándékozás szokása, néhány százezer forint kicsengetése után már az is nagy szó, ha grátiszként hozzánk vágnak egy raktáron maradt overwatchos egérpadot, vagy egy silány minőségű monitor törlőkendőt.

Nem úgy a dakkai Spark Technologynál, amely most egy elképesztő ajánlattal igyekszik ösztönözni a vásárlókat: akinek van elég pénze, hogy egy méregdrága gamer-konfigot állítson össze magának, azt még egy igazi kecskével is meglepik.

Hirdetés

A Facebookon posztolt hirdetés futótűzként terjedt el a világon, s ha Banglades kicsit közelebb lenne, a poén kedvéért talán mi is beruháznánk egy új gépre. Ehhez persze fel kellene törnünk a szerkesztőségi perselyeket, az ajándék tülkösszarvú ugyanis csak azoknak jár, akik nagyjából 1,3 millió forintnyi bangladesi takát áldoznak a gamer-PC-jükre.

Az akció apropója a július 9-én kezdődő iszlám áldozati ünnep (Íd-al-Adhá), amellyel a muszlim világ a saját fiát is feláldozni kész bibliai Ábrahám előtt tiszteleg. Az ünnep keretében állati áldozatok bemutatására is sor kerül, s habár jellemzően bárányok húzzák a rövidebbet, a vallási előírások szerint a kecskék is alkalmas alanynak számítanak. A Spark Technology ugyanakkor hangsúlyozza, hogy nem áldozati célokra szánja a bónusz kecskét.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Igazán nem akarunk (kecske)szőrszálhasogatók lenni, de a tökéletes összhatás érdekében egy Goat Simulator Steam-kulcsot is dobhattak volna a csomagba, ha már úgyis közeleg a második, vagyis jobban mondva a harmadik rész mee-gjelenése. Persze akárki is felel a 17 ezer kedveléssel bíró PC-s bolt marketingjéért, az már így is maximálisan kitett magáért, a nemzetközi hírverést elnézve azon sem lepődnénk meg, ha gyorsan le is igazolná az illetőt egy nagyobb reklámügynökség.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)