Hirdetés

Napi büntetés: két YouTube videós arról énekel, hogy ágyba akarnak vinni egy creepert

|

Az emberiség több mint egy éve él biztonságos falai között, így érthető, hogy egyesek egy kicsit megkattannak.

Hirdetés

Amikor ma reggel bekapcsoltam a személyi számítógépemet, akkor nem feltételeztem, hogy milyen link vár rám szeretett szerkesztőm szöveges szekrényében. Megnyitottam, és ott volt, annak teljes csodájában egy videó, amiben Danny Gonzalez és Kurtis Conner egy Minecraft creeper megpakolásáról énekelnek.

Ez volt az a pillanat, amikor hálával fordultam az ég felé, amiért nyugtató meditációval kezdtem ezt a napot.

Hirdetés

Az említett dal címe In Love With A Creeper, ami tökéletesen elmagyarázza, hogy miről is szól a dolog. A srácok szégyentelenül szerelembe esnek a zöld izével, megharcolnak kegyeiért, végül pedig egy kirobbanó édes hármast választanak. Már 600 karakternél jár a hír, és még mindig nem hiszem el, hogy ezeket a szavakat én tényleg legépelem épp.

Jó szórakozást kívánok mindenkinek, én pedig most megyek, hogy a System of a Down angyali dallamaival tisztítsam ki a hallójárataimat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)