Hirdetés

Napi büntetés: Kratos csomagolhat, Atreus apja Adam Sandler az Apafejből

|

Egyetlen God of War rajongó nem gondolná, hogy működhet, de működik.

Hirdetés

Bevallom, nem vagyok oda Adam Sandler filmjeiért (ellenben a netflixes stand-upja meghökkentően vicces), de az 1999-es Apafej abszolút szerethető alkotás volt, pár emlékezetes pillanattal. Ezzel együtt soha az életben nem gondoltam volna, hogy az egyik kedvenc tartalomgyártóm ezt is képes újragondolni.

Tudjátok, eli_handle_b․wav elképesztő ötletekkel szokott előrukkolni, legendás filmek szereplőit varázsolja legendás játékokba. Legutóbb a Resident Evil 4 remake és Borat párosával sokkolt, minden pillanata arany volt annak a videónak, most ismét csodálatos mixet hozott össze, a God of War és az Apafej Sonny Koufaxje találkozott egy nem várt parádéban.

Hirdetés

Kratosnál érezhetően kedvesebb és jobb arc Sandler karaktere, és az újságpapírral letakarós jelenet már-már varázslatos újrakeretezése mindkét univerzum tragédiájának. Na, nem is spoilerezek tovább, mert már úgyis a videót nézitek, akár lorem ipsum szöveg is lehetne itt:

Ebből persze nehéz kitalálni, milyen film is lehet az Apafej, de ha kimaradt, érdemes egy próbát tenni vele, jópofa felnövéstörténet. A God of War pedig nem maradt ki, ugye?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)