Hirdetés

Napi büntetés: miért feszít melltartóban az Oculus alapítója?

|

Az Palmer Luckey egy japán találkozón jelent meg cosplayerként, de arra végképp nem számítottunk, hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain szereplői közül a lengén öltözött Quiet öltözékét utánozza le.

Hirdetés

Nemrég látott napvilágot a hír, hogy az Oculus megalapításával a VR jelenlegi hullámát útjára indító Palmer Luckey kiszáll az időközben a Facebook tulajdonába került cégből. Hogy új vállalkozáson dolgozik-e, azt még nem tudjuk, de az már biztos, hogy kikapcsolódásra is marad ideje.

Hirdetés

Nemrég Japánban egy anime-találkozón tűnt fel a VR-guru, de nem csupán látogatóként, hanem jelmezben. Amint Twitter-oldalán azóta megírta, Luckey már évek óta feltűnik itt-ott cosplayerként, sőt, egyszer egy nagyobb gamer oldal is megosztotta az egyik képét anélkül, hogy felismerték volna. A jelmezválasztás viszont enyhén szólva is bátor volt, egész pontosan a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nyakatekert okoknál fogva rendkívül lengén öltözött mesterlövésze, Quiet külsejét igyekezett leutánozni. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi biztosan nem álltunk készen az alábbi képekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)