Hirdetés

Napi büntetés: potom másfélmillióért most te is pixel art karakternek öltözhetsz

|

Egy spanyol ruhamárkának köszönhetően. Hogy mi kerül ezen ennyibe? Ne minket kérdezzetek.

Hirdetés

Ez a hír sokkal inkább a végóráit élő posztkapitalizmus utolsó halálhörgéseiről szól, mint a videojátékokról, de azért számunkra is tanulságos:

Másfélmillió forintnyi összegért vásárolható meg a spanyol Loewe luxusmárka pixelruhája.

Kicsit igazságtalanok vagyunk, egyrészt azért, mert 4350 dollárba kerül, ami jelen árfolyamon átszámítva nem is másfélmillió, hanem 1 475 000 forint, másrészt ezért rögtön egy pixelizált pólót és nadrágot is kapunk. Az egész kapszulakollekció (így hívják az ilyesmit ugyanis a jelek szerint) a képen is látható pulcsival, táskával, hátizsákkal, inggel és szoknyával nagyjából háromszor ennyibe kerül.

Hirdetés

A teljes kollekciót itt tudjátok megnézni és el is játszhattok a gondolattal, hogy mennyit adnátok ki érte. A sajtóban egyébként Minecraft-ruhatárként terjedt el a Loewe felhozatala, de maga a cég sehol nem használja ezt a nevet, és minket is inkább a kilencvenes évek közepének point and click kalandjátékaira emlékeztet, illetve bármire, aminek VGA grafikája volt. (A Minecraft Legends-tesztünket ettől függetlenül olvassátok el!) Egyébként egészen ötletesek, a ruhák szegélyekre szabott pixeles kontúrja különösen tetszik, bár kérdéses, hogy három dimenzióban (értsd: a való életben) mennyire érvényesülnek - a fotókon mindenesetre jól néznek ki.

Ha pedig kihüledeztétek magatokat, ezek az ingyenjátékok segítenek kisimítani az idegeket és visszatérni a kelet-közép-európai valóságba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)