Hirdetés

Napi büntetés: Snoop Dogg egy Xbox Series X formájú hűtőt kapott születésnapjára

|

Járt hozzá egy Xbox Series X-ről mintázott torta, és persze a konzol egy példánya is.

Hirdetés

Kvázi két és fél perccel azután, hogy a Microsoft leleplezte, hogyan fog kinézni a következő generációs Xbox konzol, megjelentek a mémek, amikben egyebek mellett egy hűtőszekrényhez hasonlították a téglatest formájú gépet. Az xboxosoknak ez annyira tetszett, hogy később egy tweetben hasonlították össze egy igazi hűtő és a konzol méreteit, most pedig azzal fejelték meg az egészet, hogy tényleg készíttettek egy Series X-re hajazó frizsidert.

Ezt kapta 49. születésnapjára Snoop Dogg, a videojátékokkal egyébként is jó barátságot ápoló rapper, akit az Xbox szeretne magához láncolni - például xboxos láncokkal.

Hirdetés

A hűtő elején világít egy Xbox logó, belül zöld fény segít megtalálni a kajákat, és telepakolták ginnel és dzsúzzal, utalva Snoop Gin & Juice című számára. A "Happy Birthday to the Xbox OG) feliratú torta önmagában csodálatos, a konzolnak meg lehet, hogy nem tesz jót a hűtés, de visszafordíthatatlan kárt sem okoz benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)