Hirdetés

Napi büntetés: Sonic, Yakuza és Shenmue parfümökkel maxolhatod ki a gamer-életérzést

|

Ha mindig is érdekelt, milyen illata van a kék sündisznónak, a Sega most megadta a választ.

Hirdetés

Ha belegondolunk, hogy a Razernek köszönhetően még gamer maszkot is vehetünk, igazából már nem nagy ugrás, hogy tényleg mindenből legyen egy játékosoknak szánt változat: jöjjön végre a gamer sodrófa, a gamer WC-kefe vagy a gamer epilátor is.

Ebbe az irányba mutat a Sega nemrég leleplezett parfüm-sorozata, ami a cég három híres franchise-ából, a Sonicból, a Yakuzából és a Shenmuéből varázsol illatfelhőt.

Hirdetés

Az elképzelés persze nem új, hiszen láttunk már ilyet például az autómárkáktól is, és hát végső soron hálásak lehetünk, hiszen kit ne érdekelne, hogy milyen sza…illata van a folyton rohanó Sonicnak? Nos, a leírás szerint friss citrus, egy csipetnyi grapefruit héj és egzotikus citrom-lime aromák lengik körül a szélsebes sündisznót, amit a 30 eurós unisex parfümnek hála már szó szerint bárki viselhet.

S hogy mi a helyzet a másik két illattal? A félelmetes jakuzák elvileg az antik tölgy, a cédrusfa, a füstös bourbönnel átitatott méhviasz, a "bőrszerű rózsa" és a perzselő pimento-paprika aromáival hódítanak, míg a Shenmue-sorozatot kardamom, bergamott, parázsló arany dohány, orris gyökér és pacsuli jellemzi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Én azt mondom, ne álljunk meg ennyinél, és a többi játék is megkaphatná a saját kölnijét, kifejezetten érdekes lehetne például az A Plague Tale: Innocence, a Goat Simulator vagy a Succubus-témájú parfüm, és ha tényleg csúcsra akarjuk járatni a gamerkedést, csaphatnánk rájuk egy RGB-s kupakot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)