Hirdetés

Napi büntetés: lehalt a streamer gépe, mikor a macskája élő adás közben belehányt

|

A videósnak most egy picit fel kell függesztenie a tevékenységét, mivel nem várt technikai problémák akadtak.

Hirdetés

Viszonylag veszélytelen foglalkozásnak számít a videojátékok streamelése, de azért előfordulhatnak olyan váratlan bakik, amelyek könnyedén belerondíthatnak egy közvetítésbe. Kifejezetten problémás lehet például az, ha egy háziállat úgy dönt, hogy a számítógépbe öklendezi vissza a félig megemésztett eledelt.

Hirdetés

JadedBlue a Twitchen szokta közvetíteni nézőinek, ahogy játszik, de nemrég történt egy kis baleset az egyik stream kellős közepén. A videós éppen az Escape from Tarkovban kalandozott, amikor is a macskája hirtelen nyávogással jelentette be, hogy valami nagyon nem stimmel, ám gazdája már nem tudott időben reagálni, és váratlanul leállt az élő közvetítés. Rögzítve is lett ez a bizonyos pillanat.

JadedBlue a Twitteren jelentette be, hogy egy darabig fel kell hagynia a videózással, mivel a tragédia viszonylag röhejes: macskája belehányt a gépbe, és ezzel valószínűleg egy csapásra tönkre is tette azt. Sőt, még egy nem túl étvágygerjesztő képet is kaptunk a tett helyszínéről, amin látható, hogy félig-meddig nyitott a masina teteje, így szinte a lehető legrosszabb ponton végezte el a dolgát a cica.

Meglettünk volna enélkül, de ha mi láttuk, ti is látjátok. Ilyen szakma ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)