Hirdetés

Napi büntetés: egy vietnami cég lett az Umbrella, jön a zombiapokalipszis!

|

Egy vietnami bőrgyógyászati központ dolgozói gyanúsan szépen mosolyognak az Umbrella Corp. logója alatt. Mintha nem tudnák, hogyan kezdődik az egész...

Hirdetés

Vietnamban vagy nem ismerik a Resident Evil sorozatot, vagy nagyon okosan repültek rá arra a marketingstratégiára, hogy minden játékmagazin azonnal lecsap a logo lopására, és máris kész a natív kampány. Bárhogy is, a Medicare Skin Center nem a legszerencsésebben változtatta meg az arculatát, és valószínűleg a legtöbb gamer előbb fogja lekarmolni a bőrét, minthogy hozzájuk forduljon.

A Redditen felbukkant képeken jól látható, hogy a vietnami cég az Umbrella Corp. logójával marketinggel. A kommentek között ezt többen is annak tudták be, hogy egyébként a kozmetikai és bőrgyógyászati cégek annyira borzalmasak arrafelé, hogy nem lennének meglepődve, ha emberek kétes minőségű feltámasztásával is foglalkoznának. Egyébként pedig Vietnamban a szellemi termékek védelme amolyan városi legenda egyébként is, szóval nem akadnak fent ilyen apróságokon, mint egy közismert logo ellopása.

De ha már ilyen kedvesen mosolyognak a dolgozók a kamerába, akkor csak nem lehet gond. Ugye?

Aki látja az első T-vírusos zombit, az szóljon, szerkesztőségünk készen áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)