Napi büntetés: egy vietnami cég lett az Umbrella, jön a zombiapokalipszis!

|

Egy vietnami bőrgyógyászati központ dolgozói gyanúsan szépen mosolyognak az Umbrella Corp. logója alatt. Mintha nem tudnák, hogyan kezdődik az egész...

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Vietnamban vagy nem ismerik a Resident Evil sorozatot, vagy nagyon okosan repültek rá arra a marketingstratégiára, hogy minden játékmagazin azonnal lecsap a logo lopására, és máris kész a natív kampány. Bárhogy is, a Medicare Skin Center nem a legszerencsésebben változtatta meg az arculatát, és valószínűleg a legtöbb gamer előbb fogja lekarmolni a bőrét, minthogy hozzájuk forduljon.

A Redditen felbukkant képeken jól látható, hogy a vietnami cég az Umbrella Corp. logójával marketinggel. A kommentek között ezt többen is annak tudták be, hogy egyébként a kozmetikai és bőrgyógyászati cégek annyira borzalmasak arrafelé, hogy nem lennének meglepődve, ha emberek kétes minőségű feltámasztásával is foglalkoznának. Egyébként pedig Vietnamban a szellemi termékek védelme amolyan városi legenda egyébként is, szóval nem akadnak fent ilyen apróságokon, mint egy közismert logo ellopása.

De ha már ilyen kedvesen mosolyognak a dolgozók a kamerába, akkor csak nem lehet gond. Ugye?

Aki látja az első T-vírusos zombit, az szóljon, szerkesztőségünk készen áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!