Hirdetés

Napi büntetés: végig lehet játszani a Resident Evil 2-t egyetlen lépés nélkül?

|

Nem megy se előre, se hátra, mégis kijut Raccoon City-ből, mi az?

Hirdetés

Az elképesztő speedrunok világában - mint például ez az Elden Ring mutatvány, vagy ez a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom megoldás, esetleg ez az emlékezetes Oblivion hajsza - az ember szinte meglepődik azon, ha valaki egészen más megközelítésben igyekszik maradandót alkotni a különleges végigjátszások tömegében. Nevezhetnénk akár slowrunnak is az alábbi mutatványt, a Punchy névre hallgató tartalomgyártó (és eredetileg speedrunner) ugyanis igyekezett minél lassabbra venni klasszikus Resident Evil 2 kampányának élményét. 

Hirdetés

Persze, egyrészt szereti a játékot, saját elmondása szerint ezt nyomta végig a legtöbbször, de aztán egy napon szépen, lassan becsavarodott, és kitalálta, milyen érdekes kísérlet lenne,

ha egyáltalán nem tenne meg egy lépést sem a játékmenet során. Se előre, se hátra.

A megoldás nem túl bonyolult, a régi, tank irányítású Resident Evil játékokban ha célzóállásba váltott a karakter, akkor egészen kicsit araszolt, így gyakorlatilag a fegyver fel- és leemelésével minimálisan lehet vele apránként haladni. És ha a patreonos pajtásaid kifizetik, hogy hülyeségekkel töltsd az idődet, akkor végig is tudod így vinni a játékot, és még éhen sem halsz közben, vagy anyád sem dob ki az alagsorból, hogy már elmúltál 40 éves, ideje lenne még ebben a manifesztációdban egyszer látnod a napfényt a teljes valójában. Mondjuk a munkaügyi központ felett, ott állítólag szépen süt.

Na de lássuk mindezt a gyakorlatban!

Erre az égető kérdésre is választ kaptunk akkor, lépjünk (érted, lépjünk) is tovább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)