Hirdetés

Napi büntetés: Wario megölte Mariót, nézz bele a bírósági tárgyalásba

|

A Saturday Night Live legutóbbi adásában a Wariónak öltözött Elon Musk próbálta bizonygatni, hogy ő igazából nem is annyira gonosz.

Hirdetés

Elon Musk vendégszereplése a Saturday Night Live-ban nem tett jó a Dogecoin kriptovaluta árfolyamának, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetett volna szórakozni az adáson. Bekerült a műsorba például egy Mario-vonatkozású szegmens is, ami masszívan a bűnös élvezet kategóriába sorolható.

Ahogy az az alábbi videón is látható, egy bírósági tárgyalásról van szó. A vádlottak padján nem más, mint a Wario jelmezes Elon Musk ül, aki elvileg meggyilkolta mindenki kedvencét, Mariót.

Hirdetés

Érdekes fordulatokat tartogat a tárgyalás, fény derült például Luigi és Princess Peach kapcsolatára (a hercegnőt Musk párja, Grimes alakította). Nem szeretnénk minden poént előre ellőni, nézzétek meg ti magatok a videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)