Hirdetés

Nathan Drake szinkronhangja beszélt az Uncharted filmről és Tom Hollandról

|

Nolan North bíztatta a teljesítménye miatt elégedetlen színészt.

Hirdetés

Február végén írtunk nektek arról, hogy Tom Holland meglepő őszinteséggel vallott arról, hogy szerinte nem sikerült jól hoznia Nathan Drake karakterét. Akkor arról beszélt, hogy nem érezte rossznak a forgatást, mégis voltak olyan jelenetek, mikor nem tudta a maximumot nyújtani.

Most Nolan North egy podcastben történt megszólalásával kapcsolatban került újra szóba a színész. North szerint azonban nagyon jó döntés volt a stábtól, hogy Hollandot választották a szerepre; sportos, jól táncol, szereti az Uncharted sorozatot és fiatal, épp olyan, mint amit a film megkövetel.

Hirdetés

A podcastben a filmmel kapcsolatban is csak pozitív véleményt fogalmazott meg a szinkronhang. North örül neki, hogy a forgatókönyv egy új sztorit mesél el és nem a játékhoz nyúl vissza történetekért. Megemlítette, szerinte furcsa, hogy nem kezelik előzményként, miközben a főhőst a húszas éveiben mutatja be, tehát a játékok története előtt.

Akár kellemetlen is lehetett volna Tom Hollandról beszélnie Nolan Northnak, azonban annak ellenére sincs benne sértettség, hogy ő maga is színész, jelentkezett is a szerepre, mégsem őt választották. Elmondta, hogy megy tovább és keresi a következő projekteket, amiben újra azt csinálhatja, amit szeret.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)