Hirdetés

Nathan Fillion elmesélte, hogyan került egy Uncharted rajongói filmbe

|

A legendás szinkronhang azt is megerősítette, amit minden Destiny 2 rajongó már sejtett: nem ő volt Cayde hangja az E3 trailerben.

Hirdetés

Egy nappal ezelőtt jelent meg egy közel tökéletes Uncharted rajongói film, aminek legnagyobb meglepetésünkre Nathan Fillion is részese volt. Stílszerűen ő játszotta a főszerepet, sokak meglepetésére.

Hirdetés

Fillion elmesélte, hogy találkozott a rendezővel, Allan Unguarral akinek láthatóan volt egy erős elképzelése a projekt kapcsán. Aztán Fillion és Unguar összejöttek májusban és elkezdtek azonnal dolgozni a projekten.

A színész elmondása szerint sosem beszélt erről a Sonyval. Meg akarták csinálni a sztorit, és ennyi.

"Össze akartuk rakni ezt, és nem csak várni szerettünk volna rá. A célunkat ezzel el is értük. Ha valami más is születik majd ebből, az csak hab lesz a tortán".

Ezek után elmesélte, hogy valóban nem ő volt Cayde-6 hangja a Destiny 2 E3 trailerben, sőt, egyáltalán nem ő adta a karakter hangját idén. Szerinte egyébként Cayde-6 nem halt meg, de semmi konkrétumot nem tud. A remény hal meg utoljára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)