Hirdetés

Négy játékkal erősített a Netflix júliusban, köztük van az A vezércsel sakk is

|

Az előfizetők természetesen mindegyikkel ingyenesen játszhatnak.

Hirdetés

Az egyik, ha nem a legnépszerűbb streamingszolgáltató 2021-ben bővítette új funkcióval a kínálatát: a videojátékokkal. Számos fejlesztőcsapatot vásároltak fel az évek során, hogy a saját gyártású sorozataikból és filmjeikből adaptációt készítsenek, emellett pedig igazi indie csodák is felbukkantak a platform felhozatalában, mint az Oxenfree, a Spiritfarer és a Twelve Minutes. 

Leanne Loombe, a Netflix alelnöke idén tavasszal azt ígérte, hogy még idén 40 játékot terveznek kiadni a szolgáltatáson keresztül, valamint 70 projekt van fejlesztés alatt a partnerstúdióknak köszönhetően, a belsős csapatoknál pedig további 16 videojáték formálódik. 

Hirdetés

A 2017-es indie gyöngyszem, az Oxenfree folytatása, az Oxenfree II: Lost Signals került fel először a hónapban a Netflixre (a fejlesztőcsapatot, a Night School Studiót 2021-ben vette meg a vállalat). Ezt a Sonic Prime Dash követte, amely a Sonic Prime sorozat alapján készült, és ranglistákkal is felvértezték. Pár napja a Too Hot to Handle 2 csatlakozott a Netflix Games címeihez, a randizós reality show feldolgozásában saját karakterrel környékezhetünk meg más szingliket. 

Végül július 25-én elérhetővé vált a platformon a The Queen's Gambit Chess is, amely az Anya Taylor-Joy főszereplésével készült az A vezércselt vette alapul: sakkozhatunk és puzzle-öket oldhatunk meg, a játékban felbukkannak a show karakterei is, még a barátokkal is lezavarhatunk egy-két meccset. Kezdőknek és veteránoknak egyaránt szórakoztató lehet. 

A játékok iOS- és Android-készülékeken játszhatóak és minden előfizetőnek ingyenesek. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)