Hirdetés

Néhány játékos megsértődött, amiért a Ubisoft e-mailben bátorítja őket, hogy játsszanak többet a Far Cry 6-tal

|

Antón Castillo cukkolja egy kicsit azokat a játékosokat, akik még nem döntötték meg a hatalmát.

Hirdetés

Kevesen tehetik meg, hogy napok, vagy akár egy hónap alatt ledaráljanak egy 20-30 órás játékot, mert ott a munka, az iskola, a család, az élet kihívásai általánosságban. Valószínűleg a játékosok többsége még nem ért a Far Cry 6 végére az elmúlt közel három hétben, és ezt a Ubisoft úgy kívánta meglovagolni, hogy e-mailben küldött egy a maga módján bátorító üzenetet. 

Az "Antón Castillo által írt" levél azzal piszkálódik, hogy a címzett nem végez túl jó munkát, hiszen a diktátor még mindig hatalmon van. Az üzenetben szerepel a játékban eltöltött órák és a meggyilkolt őrök, valamint a megszerzett különleges fegyverek és a lopakodva elkövetett gyilkosságok száma is. Kissé passzív-agresszív a megfogalmazás, de ez a körülményeket ismerve teljesen érthető, sőt, nem hogy sértő, inkább megmosolyogtató a "Biztosan tudsz te ennél többet is" üzenet a számok fölött, amik több száz, több ezer meggyilkolt katonáról tanúskodnak.

Hirdetés

Az egész a nagy kiadók, különösen a Ubisoft által szívesen alkalmazott taktika része, amivel próbálják megtartani a játékosokat, visszahúzni őket, hogy ha már fizettek játékukért, érezzék is úgy a vásárlók, hogy megérte (és esetleg költsenek mikrotranzakciókra, DLC-kre is, ha úgy adódik). 

Számos külföldi oldal és néhány twitterező is úgy érezte, ez megengedhetetlen, a cégeknek nem volna szabad ennyire erőszakosnak lenni, bűntudatot kelteni a játékosokban azért, mert szerintük még nem játszottak eleget. Egy olyan világban, ahol az internetezők hajlamosak mindent személyes sértésnek venni, valahol érthető ez a reakció, de nem túlzó egy kicsit? Tényleg ennyire ki kell ezen akadni? Mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #far cry 6 #ubisoft
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)