Hirdetés

Nem akárki jelentkezett be a God of War sorozat Atreusa szerepére

|

A stáblista még messze van a véglegestől, így akár neki is meglenne minden esélye, ha nem akadna itt egy apró bökkenő.

Hirdetés

Az újhullámos God of War epizódokban ugyebár Sunny Suljić alakította Kratos fiát, Atreust. A színész nem csak a hangját adta a karakternek, de a motion capture-szerelést is büszkén hordta az átvezetők és animációk felvételeinél. 

Az Amazon a napokban jelentette be hivatalosan, hogy szeretnék képernyőkre vinni a 2018-as God of War sztoriját, és jelenleg is keresik a színészeket és stábtagokat. Ha valamikor, akkor most érdemes jelentkezni az egyes szerepekre, ezt pedig Sunny is nagyon jól tudja.

Hirdetés

Az Atreust alakító srác is bedobta a sajátját a lehetséges nevek tengerébe, de bármennyire is közel áll hozzá a karakter, van itt egy apró akadály. Sunny ugyanis már nem kissrác, és a 17 évével lehet, hogy túlkorosnak tekintenék, pláne ha azt nézzük, hogy a forgatások hosszú ideig tarthatnak, és több évad is készülhet a szériából. Mondjuk ha 30-as éveik végén járó színészek játszhattak tini vámpírokat a Vámpírnaplókban, akkor egy 20-as évei elejébe forduló srác is eljátszhatja Atreust, ennek eldöntése (szerencsére) nem a mi tisztünk.

Akárhogy is, mi szurkolunk Sunnynak. A szerepet valószínűleg jobban ismeri, mint bárki, aki a helyébe léphetne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)