Hirdetés

Nem élt sokáig a Twitch új funkciója, az okot kitalálhatjátok

|

Némi pénzért cserébe bárki a főoldalra kerülhetett, rögtön előtérbe is kerültek a felnőtt tartalmak.

Hirdetés

Van egy olyan probléma a Twitchen és a streaming platformokon általában, hogy a legnagyobbakat állandóan tolja a rendszer, de a kisebbek nem kapnak felületet. Néha a népszerű streamerek is igyekeznek őket előtérbe tolni, azonban így is csak az ígéretes videósok töredéke jut el a nézőkhöz.

A Twitch most a 2021 októbere óta tesztelt Boost Train funkcióval próbált meg esélyt adni mindenkinek, aki rá tudta venni közönségét, hogy némi anyagi támogatással segítse elő népszerűségének növelését.

Hirdetés

A boostolás korábbi változatával több probléma is volt, ezek egyike, hogy a befizetett pénzből a tartalomgyártók például semmit nem láttak. Azt váltotta le végül az idén márciusban élesben is elstartoló Boost Train, melyet előfizetések és bitek vásárlásával lehetett kihasználni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem kellett sok idő, hogy a rendszert trollok visszaélésre használják, és pornóval töltsék meg a főoldalt. A felnőtt tartalmaknál jól látszott, hogy azért kerültek kiemelt helyre, mert a nézők támogatták, tehát valakinek pénzt ért az, hogy a Twitch ártatlan lelkű közönségét traumatizálja.

Az oldal egyik illetékese elmondta, a Boost Traint most szüneteltetik "biztonsági problémák" miatt, és nem tudni, visszatér-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)