Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy pont ebből a horrorjátékból készül majd film

|

A Bendy and the Ink Machine fejlesztője megállapodást kötött egy filmstúdióval.

Hirdetés

2017-ben jelent meg a Joey Drew Studios belső nézetes horrorjátéka, a Bendy and the Ink Machine, amely azt ígéri, hogy ezután már nem fogunk ugyanúgy tekinteni gyermekkorunk kedvenc rajzfilmjeire. Egy Henry nevű férfit irányítunk, aki a Joey Drew Studios vezető animátora volt régen, évekkel később pedig meghívást kap magától Joey Drewtól, hogy térjen vissza az animációs műhelybe. Az akciót és rejtvényeket is bőségesen tartogató teli helyszín minden sarkon csavarokkal és fordulatokkal tartja fent a figyelmet, az animációs stílus pedig különleges ízt ad az egésznek.

Az alkotás a Steam népének is bejött, ugyanis közel 14 ezer vélemény alapján nagyon pozitív lett az összesített értékelés - nekik és az alapanyagot nem ismerőknek is jó hír lehet, hogy hamarosan egy másik médiumon keresztül is felfedezhetőek lesznek a Bendy and the Ink Machine parás csodái. 

Hirdetés

Most a hivatalos Bendy X/Twitter-fiók harangozta be, hogy a Bendy and the Ink Machine filmadaptációt kap, és a fotóról az is kiderül, hogy a feldolgozásért a Radar Pictures felel majd. Az 1984-ben alapított stúdiót az iparági veterán, Ted Field vezeti, és már több mint 80 film megvalósításában segédkezett: többek között olyanokban, mint a Jumanji, a Riddick és A texasi láncfűrészes gyilkos franchise-ok, vagy éppen az Oltári nő és Az utolsó szamuráj filmek.

Ezen kívül nem derült ki semmi az adaptációról (a rendező, a forgatókönyvíró és a szereplők kiléte sem), így azt sem lehet tudni, hogy élőszereplős vagy animációs lesz-e a Bendy and the Ink Machine film - az viszont biztos, hogy inkább utóbbi passzolna a játék stílusához. Ha kipróbálnátok a Joey Drew Studios horrorjátékát, most 80 százalékkal olcsóbban, egy drágább kávé áráért lecsaphattok rá a Steamen, de csak január 4-ig él az ajánlat. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)