Hirdetés

Nem hinnéd el, mekkora gamer az Örökkévalók sztárja

|

Kumail Nanjiani tulajdonképpen sehova nem utazik el a PlayStation 5-je vagy az Xbox Series X-e nélkül.

Hirdetés

Talán név alapján itthon kevesen ismerik, Kumail Nanjiani számos népszerű sorozatban és filmben vett már részt. A teljesség igénye nélkül, főszereplő volt például a Szilícium-völgy című sorozatban, ahol Dinesh-t alakította, ő volt a Mass Effect: Andromedában Jarun Tann szinkronhangja, legutóbb pedig a Marvel Örökkévalókban tűnt fel, ahol Kingo bőrébe bújhatott bele.

De mi köze a színésznek a videojátékokhoz? Az IGN.com interjújában erről mesélt az Örökkévalók sztárja.

Hirdetés

Nanjiani elárulta, miközben mostanában folyamatosan médiaeseményeken vesz részt, a Deathlooppal üti el az idejét, amit ugyan még nem tudott befejezni, a megérzése azt súgja, hogy nincs már messze a végjáték.

A színész, ahogy egy igazi gamertől elvárható, nem tesz különbséget PlayStation és Xbox között, ezért mindkettőből van neki, amit saját elmondása szerint rendszeresen magával is visz, ha munka miatt el kell mennie otthonról. Elmesélte például, hogy az Örökkévalók forgatása alatt a Death Strandinget és a Red Dead Redemption 2-t is kitolta.

A színésznek a koronavírus miatt bevezetett korlátozások alatt nem csak arra volt ideje, hogy durván kigyúrja magát, minden szerdán a barátaival leült néhány kör Gears of War hordakörre is. Elkötelezettsége és szeretete olyan kiemelkedő a konzoljai iránt, hogy sokszor például egy Xbox 360-as kontrollerrel utazik, hogyha esetleg megsérül egy periféria az út során, akkor inkább ez legyen az, mintsem a rendes irányítói.

Nanjiani már 2013-ban is hangot adott annak, hogy mennyire szereti a játékokat, elmagyarázta például, hogy a Modern Warfare 2 egyik pályája a szülővárosáról, Karacsiról lett mintázva és azt is elmondta, hogy a fejlesztők a pakisztániak urdu nyelve helyett arab szövegeket használtak, helytelenül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)