Hirdetés

Nem kellett sokat várni egy remek Resident Evil Village cosplayre

|

Igaz, nem olyan részletesen kidolgozott, amilyen lehetne, de így is örülünk, hogy Kayla Erint megihlette Lady Dimitrescu egyik lánya.

Hirdetés

Néhány napja már tudjuk, hogy május 7-éig kell várnunk a Resident Evil Village megjelenésére, és azon túl, hogy a Capcom műsora óta a rémisztően magas vámpírhölgy, Lady Dimitrescu kiemelt figyelmet kapott internetszerte, más is ihletet adott a kreatív netezőknek az alkotáshoz. Az ausztrál streamer-cosplayer, Kayla Erin például az egyik fiatal lányt találta szimpatikusnak, róla mintázta közel három óra alatt elkészült cosplayét.

Bár homlokdísze nincs, és a ruhája is egyszerűbb, a száját összekente vérnek látszó piros festékkel (vagy igazi vérrel), berakott egy sárga kontaktlencsét, és különböző ékszereket is felvett.

Hirdetés

Szerencsére a rovarok kimaradtak; azokat még utólag is lehetett volna pótolni némi képszerkesztés segítségével, de eltekintünk ettől. Azt, hogy hogyan készült a smink, megnézhetitek egy korábbi streamje felvételében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)