Hirdetés

Nem vagy igazi Diablo IV-rajongó zenész, amíg nincs egy ilyen gitárod

|

Lilith nevében szaggathatod a húrokat ezen a prémium kategóriás, elektromos gyönyörűségen. Bármelyik Barbarian büszke lehetne egy ilyen fegyverre.

Hirdetés

Miután a Blizzard összeállt az Nvidiával és a KFC-vel, gyorsan benéztek egy körre a Jackson Guitarshoz is. A legendás hangszermárka mágusait megbízták egy Diablo IV-hez méltó dizájn összeállításával, a srácok pedig hibátlanul oldották meg a feladatot.

A Jackson Diablo IV Kelly névre keresztelt démon csak limitált példányszámban lesz elérhető, és amikor azt mondjuk, hogy "limitált", akkor úgy is értjük: 10 darab lesz belőle kapható összesen, világszerte. Már most érezzük a milliókba futó aukciós árak szagát.

Hirdetés

Maga a gitár egyébként tetőtől talpig mahagóni fából készült, egyedi festést kapott, és a nyakán még rúnaszavakat is találunk. A hangjával kapcsolatban sem lehetnek kétségeink, pláne azután, hogy hallottuk a gitárt működés közben, a lenti videóban.

A Jackson összeraktak egy kis vlogot a dizájnról és a színfalak mögötti munkáról, a zenét pedig persze maga a húros szörnyeteg biztosította.

Erősen kétséges, hogy bármelyikőnk is rá tudná tenni a kezét a cuccra, de akit érdekel a gitár, az még találhat extra infókat vele kapcsolatban a Jackson weboldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)