Hirdetés

Nem vicc: egy kutya is játszani fog a következő nagy speedrun-bulin

|

A Shiba Inu már bizonyította, hogy ügyesebb sok emberi játékosnál.

Hirdetés

A speedrunner-közösségtől már megszokhattuk, hogy semmi sem jelent számukra akadályt, így meg sem lepődünk az olyan eredményeken, amikor valaki néhány perc alatt végzi ki a Baldur's Gate 3-at, vagy közel másfél órán belül eljut a The Legend of Zelda: Tears of the Kindom végére.

Aki viszont azt hiszi, hogy a villámkezű gamerek közössége már nem tud újat mutatni, annak érdemes lesz figyelemmel kísérnie a következő Games Done Quick eseményt, ahol a világ első speedrunner-kutyája is tiszteletét teszi majd.

Ha esetleg nem lenne meg, a GDQ egy évente többször is megrendezésre kerülő speedrun-buli, melynek keretében jótékony céllal zajlik a játékok villámgyors kipörgetése. A következő rendezvényre január 14. és 21. között kerül sor, ahol a Peanut Butter nevű shiba inu is fellép majd, hogy elkápráztassa a közönséget a képességeivel.

Hirdetés

Az eb egy klasszikus NES-akcióátékot, az 1985-ös Gyromite-ot tolja, a gazdi pedig egy "trailerrel" is szolgált róla a GDQ kapcsán:

A speedrunner körökben oly fontos PB, azaz personal best kifejezés után elnevezett négylábú egy egyedi kontrollert nyúz négy gombbal, amin az A, B, a Select és egy negyedik input (A+B egyszerre) került hozzárendelésre. A kutya tulajdonosa azt állítja, hogy Peanut Butter nem használ segédprogramokat vagy automatikus tüzelést, mindössze jutalomfalatokra van szüksége, hogy kihozza magából a legjobb teljesítményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindezt pedig akcióban is láthatjuk, a gamerkutyáról ugyanis még a nyár során készült egy videó, amikor 25 perc 29 másodperc alatt pörgette ki a Gyromite-ot, így jó eséllyel gyorsabban letudta, mint ahogy nekünk menne.

Kíváncsian várjuk, hogy a GDQ keretében sikerül-e lefaragni az időből, amiben segíthet, hogy PB-t valószínűleg nem feszélyezi majd az extra figyelem, mivel a shiba inu online kapcsolaton keresztül teszi tiszteletét az eseményen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)