Hirdetés

Érdekes pletykák érkeztek a netflixes Resident Evil sorozatról

|

Ha hihetünk a forrásnak, akkor megvan a forgatási helyszín, kiderült az első évad hossza, sőt az sem titok már, hogy mikor kezdődnek a munkálatok.

Hirdetés

Miután a Vajákkal sikert sikerre halmoz, okkal irányul a figyelem azonnal a Neflixre, amint egy újabb videojátékos franchise kerül a keze ügyébe. Az élő(holt)szereplős Resident Evil sorozat terve már tavaly év elején bejárta a sajtót, de azóta bármilyen fájó is, síri csend honolt körülötte.

Hirdetés

Most viszont úgy fest, némi mozgolódás támadt az ügyben, mert ha nem is hivatalos forrásból, de egy alapvetően Witcher-hírekre specializálódott csoport, a Redanian Intelligence jóvoltából napvilágot látott pár bizakodásra okot adó értesülés. Amennyiben nem egy rosszízű tréfa áldozatai vagyunk, úgy még júniusban kezdetét veszi a forgatás túlnyomórészt dél-afrikai helyszíneken (Csak nem a Resident Evil 5 lesz a kiindulási pont?), de a stáb már áprilisban odaköltözik, hogy mindent előkészítsen. Elvileg októberig maradnak, majd utána következik a digitális utómunka, és csak később, valamikor 2021-ben láthatja a közönség az első nyolc epizódot. Ezekből megismerhetnénk az Umbrella Corporation belső működését, valamint a T-vírus elszabadulása nyomán létrejött új világrendet.

Mint említettem, célszerű a leírtakat pletykaként kezelni, mert egyelőre nem nyilvános a szereposztás, sőt még a showrunner kiléte sem. Mindazonáltal tény, hogy a filmes jogokat birtokló Constantine Film tervei komolyak a franchise-zal, olyannyira, hogy Greg Russo, a Mortal Kombat reboot forgatókönyvírója megbízást kapott a szkript elkészítésére. Ha pedig sikerülne úgy tető alá hozni a mozifilmet és a sorozatot, hogy azok láthatóan egy közös univerzumon osztozva ezer szállal kapcsolódnának egymáshoz, akkor talán még izgatottabban és türelmetlenebbül várnánk mindkettőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)