Hirdetés

Egy közönségkedvenc vaják és egy másik is feltűnhet a The Witcher sorozat második szezonjában

|

Sőt, elméletileg már azt is tudjuk, hogy kik fogják játszani a szörnyvadászokat a folytatásban.

Hirdetés

Sajnos még elég messze van a netflixes Vaják sorozat következő évadának premierje, de szerencsére már elkezdtek szállingózni a különféle információk róla. A legfrissebb hírek pedig két izgalmas szereposztásról szólnak.

Hirdetés

A sorozattal foglalkozó Redanian Intelligence beszámolója szerint a második évadban két újabb vaják is fel fog tűnni Geralt mellett. Egyikük a könyvekből, valamint a CD Projekt Red játékaiból is jól ismert Lambert lesz, aki Geralthoz hasonlóan szintén Kaer Morhenben vált szörnyvadásszá. Őt az információk szerint az a Paul Bullion alakítja majd, akivel találkozhattunk már többek között a Birmingham bandája (angolul Peaky Blinders) című sorozatban is.

A másik új vaják egy Coën nevezetű illető lesz, aki szintén megfordult Kaer Morhenben, sőt még Cirit is tréningezte a könyvekben, de a játékokban nem szerepelt. Ezt a karaktert a hírek szerint Yasen Atour játszhatja majd, aki több filmben, egyebek mellett a 2018-as Robin Hoodban is szerepelt.

Hivatalos megerősítés még nem érkezett, így a fenti információkat egyelőre csak pletykaként érdemes kezelni. Ti elégedettek lennétek ezzel a szereposztással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)