Hirdetés

Nézd meg itt a Mortal Kombat film első hét percét magyar felirattal!

|

A Warner Bros. közzétette a Mortal Kombat nyitányát - ha már nagyon nem bírod, kukkants bele!

Hirdetés

Ha minden jól megy, a héten felkerül az HBO Max kínálatába is a Mortal Kombat film. Reménykedünk, hogy egy HBO GO-s megjelenés is gyorsan követi, ha már a Wonder Woman 1984-at és a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját sikerült feldobni a premier napján. 

Mindenesetre kíváncsian várjuk, mert az első visszajelzések alapján egyáltalán nem lett rossz. Ha hozzánk hasonlóan ti is izgatottak vagytok miatta, talán az alábbi videó segíthet, mely nem mást mutat meg, mint a film első hét percét.

Hirdetés

Azt, hogy mi látható benne pontosan, nem áruljuk el (bár aki idáig eljutott, valószínűleg nem fél a spoilerektől), szánjatok rá egy kis időt. Egyébként erős Ghost of Tsushima-hangulat érezhető az elején, nem?

A Mortal Kombat április 23-án debütál az amerikai mozikban és az HBO Maxen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)