Hirdetés

Videojáték-motorral készíti új sorozatát a Nickelodeon

|

A széria középpontjában egy videojátékos karakterekből álló család lesz.

Hirdetés

Szinte évről-évre fejlődnek a játékokat hajtó különféle motorok, így pedig egyre lenyűgözőbb látványt tudnak a képernyőkre varázsolni a fejlesztők. Már rég nem csak egyetlen területen lehet használni ezt a technológiát.

Hirdetés

A Nickelodeon egy vadonatúj, egyelőre még csak Meet the Voxels munkanéven futó sorozaton dolgozik, aminek a különlegessége az lesz, hogy egy videojáték-motor adja az egész projekt alapját.

Az animációs sorozat egy családot mutat majd be, melynek tagjai szorosan kapcsolódnak a játékokhoz, így megismerkedhetünk majd például egy Street Fighter-ből kölcsönzött anyukával, egy visszavonult árkádos apukával, de egy olyan szereplő is lesz, aki még keresi a saját franchise-át.

Azt még nem tudni, a Nickelodeon pontosan melyik motort használja majd, de könnyen elképzelhető, hogy VR-ban és AR-ban is élvezhetjük majd a műsort, amit Jana Petrosini és Sean Gill írnak, és az alább látható Chris Young talál ki.

Szerintetek működőképes lehet a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)