Hirdetés

Game & Wario - a legbizarrabb stáblista, amit láttunk

|

Egyedi stáblistával büszkélkedhet a WiiU-s Game & Wario, melyből az is kiderül, melyik készítő balkezes, illetve kinek vannak gyermekei.

Hirdetés

A Game & Wario március végén jelent meg Japánban, a Metacritic értékeléseket olvasgatva pedig kapott hideget és meleget egyaránt. Szakmai oldalról 63%-on áll, a játékosok szerint 66%-ot érdemel - akárhogy is, egy biztos: talán a legeredetibb stáblistával büszkélkedhet a játékok közül.

Minden munkatársat egy-egy kis ikon jelöl, melyen a fejlesztők orrának ábrája látható. Ez még nem is lenne olyan nagy durranás, a stábot viszont különböző vicces szempontok alapján vizsgálhatjuk, például ki utálja a borsót, ki édesszájú, vagy ki pityeredik el könnyen. Ezen felül nem, arcszőrzet és hajviselet alapján is szelektálhatunk, de további lehetőségek is rendelkezésünkre állnak. A Kotakunál megnézhetitek videón, miről van szó, mi pedig megmutatjuk magát a játékot:

Remek ötlet volt ez a fejlesztőktől, nem csak a szokásos unalmas pergő neveket látjuk így, hanem kicsit "közelebbről" is megismerhetjük az alkotókat. A Game & Wario most pénteken, június 28-án jelenik meg Európában, kizárólag Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)